Over Ons

Festi Rotterdam

Kunststichting Regenboog heeft al jaren podium ervaring met haar theater-, muziek- en dansgroep maar daarnaast organiseren zij ook met regelmaat evenementen voor jong en oud. Ook wordt er bij de Regenboog door verschillende bureaus en organisaties om advies gevraagd als er een evenement georganiseerd gaat worden.
Zo hebben zij ook bij veel projecten de voortouw getrokken of een grote rol gespeeld. Bijvoorbeeld: Dialoog DrieDaagse, Cultifest, Multifestijn, Internationale kinderfeest, Colosseum Festival, Bevrijdingsfestival in verschillende steden, Kinderboeken week in verschillende steden etc.

Naar aanleiding van gesprekken met buurtbewoners is het initiatief Festi Rotterdam ontstaan. Hierbij rijst de vraag wat verbindt al deze initiatieven, mensen met ieder hun eigen unieke diversiteit? Het antwoord is heel simpel, namelijk hun zintuiglijke waarneming…
Vandaar dit festival, Festi Rotterdam waar men kan proeven, zien , ruiken, horen, bewegen en beleven.
Festi Rotterdam een kleurrijk festival in het centrum van Rotterdam Feijenoord beleeft met zes zintuigen.
Het idee is om mensen een kleurrijk festival aan te bieden waarbij mensen laagdrempelig kunnen genieten van kunst&cultuur.

Kunststichting Regenboog bestaat uit diverse culturen en hiermee is een start gemaakt voor een nieuwe samenwerking waarmee FestiRotterdam als groeimodel op de kaart word gezet.